Soorten drukwerk

Drukwerk. Wat is dat nou precies? Het antwoord is natuurlijk heel simpel, alles waar een bedrukking op kan. En tegenwoordig is dat ‘alles’ ook letterlijk bijna alles. Ontwikkelingen op het gebied van bedrukking zijn de laatste jaren ontzettend hard gegaan en de technieken lijken eindeloos, zowel in het traditionele drukwerk op papier als op tal van andere materialen. En dan is dat simpele antwoord toch niet zo eenvoudig meer, want wat is nu voor jouw project de beste keuze uit al die mogelijkheden? Ook daar denk ik natuurlijk graag in mee, want de oplossing kan vaak gezocht worden in opties waaraan van te voren niet gedacht is. 

Om een beetje een beeld te geven van de diverse soorten bedrukkingen vind je hieronder een overzicht met voorbeelden. Toch op zoek naar wat anders? Laat het weten, ik geef graag de juiste oplossing!  

Briefpapier
Visitekaartjes
Enveloppen
Flyers
Folders
Brochures
Spandoeken
Reclameborden
Posters
Kaarten
Vlaggen & banieren
Gevelbanieren
Consumptiebonnen
Tickets
Bouwtekeningen
Doordruksets
Doordrukblocs
Schrijfblocs
Presentatiemappen
Stickers op rol
Stickers los
Mappen
Stempels
Menukaarten
Roll-up banners
Beurswanden
Pvc pasjes
Pennen
Polsbandjes
Zonnebrillen
Textielframes
Tassen
Stoepborden
Stickervellen
Magneetplaten
Muurstickers
Raamstickers
Placemats
Kranten
Kalenders

Advies nodig?

Drukwerk komt in vele soorten en maten. Wat iedereen wel kent zijn de standaard uitvoeringen als briefpapier, enveloppen en flyers. Maar ook daar valt op te besparen! Juist het veelgebruikte drukwerk wordt nog wel eens vergeten als het op besparen aan komt. Heb je wel twee soorten briefpapier nodig? En waarom al die verschillende soorten enveloppen? Meestal kun je met de juiste inzet van drukwerk veel logischere keuzes maken en wegstrepen wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ik help je er graag bij met goed advies over de mogelijkheden van drukwerk.

Contact